Whats-App-Regels en Uitleg hoe het werkt.

Op onze site kan je ook Whats-Appen met een ander Member.

Deze brengt kosten met zich mee en wel betaald met Sterren.

Whats-App Member geldt voor een Kalender-Maand. ( Deze lopen van de eerste tot de laatste dag van de Maand ) Na deze periode zult u niet meer kunnen Whats-Appen en zal u opnieuw een Whats-App aanvraag moeten doen. Dus wordt u zeg maar de 15de Member dan zal deze stoppen op de laatste dag van de Maand. De duur van uw Membership ligt er dus geheel aan wanneer u Member wordt.


Hoe werkt het :

1. U vraagt een Whats-App Membership aan met het Member waar u contact mee wenst.

2. Deze dient u met sterren te betalen. ( Heeft u geen sterren dan zult u eerst sterren moeten aanschaffen )

3. Na deze aanvraag ontvangt u direct het Whats-App nummer die u moet gebruiken om contact te maken met het Member van uw keuze.

4. LET OP !! Het eerst bericht dient te beginnen met de Gebruikersnaam van het Member waar u contact mee wilt. En eindigen met uw Gebruikersnaam.

Bv: Karin 23 Ik wil graag contact. Afz Appekop23

Let op dat u dit niet vergeet want dan zult u door verbonden worden met een willekeurig Member ( En dit is niet omkeerbaar )


5. U kunt nu verder de gehele Kalender Maand Whats-Appen, totdat deze voorbij is. U kunt daarna weer verlengen of u kunt stoppen.

6. U kunt niet met meerdere Members Whats-Appen op 1 Membership. U dient voor elk Whats-App contact een aanvraag te doen. Ons systeem registreerd dit en aanvragen die niet betaald zijn zullen resuteren in een blokkade.7. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de snelheid waar mee geantwoord wordt. Of verantwoordelijk voor het teveel of het niet antwoorden.

8. Bij ongepast gedrag behouden wij het recht om uw nummer zonder opgave te blokkeren. Dit kan bv zijn doordat u steeds een Whats-App aanvraagt zonder te betalen. Ons systeem registreerd deze pogingen en zullen daar dus ook aktie op ondernemen.

9. U kunt niet bellen of beeldbellen. Deze functie ondersteunen wij niet. U kunt wel fotos naar elkaar sturen.Kosten van een Maand Member zijn 50 Euro per maand. En is niet terug te vorderen indien u er geen gebvruik van maakt.